At læse bibelen på dens egne præmisser

Et godt gammelt bibelsk princip er at lade skriften tolke skriften, uden at gøre sådan, så kan vi jo komme til hvad som helst, der må være noget at de enkelte kapitler og vers kan hænges op på andre steder i skriften.

Man kan sammenligne det med at man har en opskrift på en kage, alle ingredienserne er skrevet op, vejledningen til hvordan man skal bage den er nøje beskrevet.

Nogle, især ungjordskreationister, ønsker simpelthen ikke at bruge alle ingredienserne til kagen, men så er resultatet så også derefter.

Salme 119:160 Summen af dit Ord er Sandhed, og alt dit retfærdige Lovbud varer evigt.

Summen, alt lagt sammen, dvs, man må have alle skriftstederne med der direkte og indirekte hører med til sammenhængen af hele bibelen sammenlagte budskab, om hvordan tingene hænger sammen.


Hvad er gap teorien ?

Hvad mener jeg med skabelse ?


Ny artikel

Jorden, og ikke livet er gammelt, læs om hvad bibelen siger om jordens alder. Læs mere

Ny artikel

En fortsættelse af min påstand, at der er sket en katastrofe efter vers 1. Denne gang med en lille skitsering af at forståelsen går længere tilbage end som så. Læs mere

Nyt design

Det er med stor glæde at jeg kan fremvise den nye side. Jeg går fra at have links, til at have artikler, for at gøre siden mere personlig.