Gud, som ikke kan lyve

4 Mosebog 23:19 Gud er ikke et Menneske, at han skulde lyve, et Menneskebarn, at han skulde angre; mon han siger noget uden at gøre det, mon han taler uden at fuldbyrde det?

Det er så skræmmende, at kristne, folk der har givet sit liv til Jesus, folk som bekender sig til bibelen, kan få sig selv til at sige, at Gud kan lyve, og at han gør det, for at forklare at verden er kun 6000 år, når talen kommer ind på galaksernes afstand fra jorden og deres lys vandring hertil.

At sige at Gud har skabt lysets afstand så den fremkommer som om den har været der hele tiden, men lysets vandring, den tid det har bevæget sig, ikke er virkeligt, men Gud har bare ladet det være som om lyset ikke har bevæget sig, for at vi som mennesker i dag skal kunne se galakserne, er det ikke at sige at Gud lyver?

Lader Gud bare noget være uafhængigt af hans love for lys? Bryder han selv de love han selv har sat?

Gud lader ikke lys fremstå som om det har bevæget sig millioner af år uden at det har gjort det, sådan noget gør Gud ikke, det vil sige at vi ikke kan stole på ham i andre ting hvis det var tilfældet.

Lad Gud være sandru, og hvert menneske en løgner.


Hvad er gap teorien ?

Hvad mener jeg med skabelse ?


Ny artikel

Jorden, og ikke livet er gammelt, læs om hvad bibelen siger om jordens alder. Læs mere

Ny artikel

En fortsættelse af min påstand, at der er sket en katastrofe efter vers 1. Denne gang med en lille skitsering af at forståelsen går længere tilbage end som så. Læs mere

Nyt design

Det er med stor glæde at jeg kan fremvise den nye side. Jeg går fra at have links, til at have artikler, for at gøre siden mere personlig.