Planterne

1 Mosebog 1.11 Derpå sagde Gud: "Jorden lade fremspire grønne Urter, der bærer Frø, og Frugttræer, der bærer Frugt med Kærne, på Jorden!" Og således skete det: 12 Jorden frembragte grønne Urter, der bar Frø, efter deres Arter, og Træer, der bar Frugt med Kærne, efter deres Arter. Og Gud så, at det var godt. 13 Og det blev Aften, og det blev Morgen, tredje Dag

Man kan undre sig over at der intet står om at Gud skabte planterne, træerne, men at de fremspirede af jorden på Guds befaling.

Fakta: De var altså i jorden allerede, dvs, de var på et tidligere tidspunkt skabt af Gud, for det der er, er jo skabt af Gud.

Jeg vil foreslå at vi sætter skabelsen af planterne til begyndelsen, da Gud skabte himlen og jorden, som jo er det fuldendte, færdige, beboelige, ikke det der er øde og tomt som oversætterne gerne vil have os til at tro.

Himlen og jorden er det færdige produkt som kommende lige fra Guds hånd.

Når man går til bager, får man heller ikke ingredienserne, men et færdigbagt brød, på samme måde med himlen og jorden.

Dvs, at frøene til planterne må have overlevet jordens oversvømmelse, hvorfor dagene kun kan være af 24 timer, ellers ville de nok heller ikke have overlevet.


Hvad er gap teorien ?

Hvad mener jeg med skabelse ?


Ny artikel

Jorden, og ikke livet er gammelt, læs om hvad bibelen siger om jordens alder. Læs mere

Ny artikel

En fortsættelse af min påstand, at der er sket en katastrofe efter vers 1. Denne gang med en lille skitsering af at forståelsen går længere tilbage end som så. Læs mere

Nyt design

Det er med stor glæde at jeg kan fremvise den nye side. Jeg går fra at have links, til at have artikler, for at gøre siden mere personlig.