Var gap teorien opstået for at tilgodese datidens videnskab om millioner af år?

FAQ

Noget som man ser ofte i angrebene imod gap teorien, er at Thomas Chalmers fandt på gap teorien fordi at Darwin kom frem til de millioner af år, og at det derfor er et forsøg på at tilgodese verdens tænkemåde, for ikke at være for meget på tværs, men lad os se på det.

Først og fremmest vil jeg nævne at Thomas Chalmers levede fra 1780 til 1847, men når man ser på Darwin, hvornår han levede og hvornår han udgav bogen, så var det først i 1859, dvs. 8 år efter hans død, hvilket ikke andet kan siges om, at ungjordskreationisternes argument så ikke kan passe, og at Thomas Chalmers derfor er kommet frem til det ved bare at læse skriften og tage dens vidnesbyrd troværdigt.

Men når det kommer til stykket, så var det ikke Thomas Chalmers der først forstod disse ting med skabelsen på denne måde, der er faktisk en lang tradition der kan spores helt tilbage til år hundrede efter Kristus, og jeg vil faktisk påstå, at Peter siger noget om en flod der ikke kan være Noahs flod da Peter taler om Kosmos der forgik, men det gjorde det jo ikke ved Noahs flod, da 8 sjæle overlevede.


Hvad er gap teorien ?

Hvad mener jeg med skabelse ?


Ny artikel

Jorden, og ikke livet er gammelt, læs om hvad bibelen siger om jordens alder. Læs mere

Ny artikel

En fortsættelse af min påstand, at der er sket en katastrofe efter vers 1. Denne gang med en lille skitsering af at forståelsen går længere tilbage end som så. Læs mere

Nyt design

Det er med stor glæde at jeg kan fremvise den nye side. Jeg går fra at have links, til at have artikler, for at gøre siden mere personlig.