Blog

Af og til vil jeg komme med korte indlæg, som viser Guds skaberværk eller blot daglige tanker.


10.09.06 - undren

Jeg fatter ikke at der ikke sker mere iblandt de kristne i danmark omkring emnet skabelse, der er i forvejen meget få der skriver om det, men endnu færre der gør noget.

Skabelse .dk er en af de få der gør noget, og en enkelt ungjords kreationistisk side er i støbeskeen ved jeg.


30.08.06 - The gap theory blog

Jeg vil gerne skrive lidt omkring hvorfor jeg har lavet The gap theory blog, hvad formål den har. Jeg harlavet den fordi jeg ønsker at nå ud til flere engelske brugere af The gap theory page, men også som en platform hvor jeg kan hente materiale til Skabelse - gap teorien siden her. Jeg vil først lave mine artikler på engelsk, så når jeg får tid, vil jeg oversætte dem til dansk.


09.08.06 - The gap theory page

The gap theory page har fået nyt design, og jeg har lavet en blog på engelsk som er linket til på forsiden.


18.06.06 - Hvilket mørke og lys?

Ordene "der skal være lys" gemmer i sig mere end bare lyset fra solen, men hvilket? Læs mere


22.04.06 - Den anden dag

Dag to, mangler der noget som bliver nævnt alle de andre dage. Denne dag bliver det ikke sagt at det var godt. Kom med dit foreslag til hvorfor. Læs mere


22.04.06 - En god fortolkningsmodel

En af grundene til at jeg så godt kan lide Gap teorien er, at den berørere så mange elementer i skabelsesberetningen, som de andre udlægninger farer lettere hen over.Hvad er gap teorien ?

Hvad mener jeg med skabelse ?


Ny artikel

Jorden, og ikke livet er gammelt, læs om hvad bibelen siger om jordens alder. Læs mere

Ny artikel

En fortsættelse af min påstand, at der er sket en katastrofe efter vers 1. Denne gang med en lille skitsering af at forståelsen går længere tilbage end som så. Læs mere

Nyt design

Det er med stor glæde at jeg kan fremvise den nye side. Jeg går fra at have links, til at have artikler, for at gøre siden mere personlig.